Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Bun venit, Vizitator
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Aţi uitat parola?

Actiune umanitara Club4x4 - 12 decembrie 2010
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Du-mă josPagina: 1
Topic: Actiune umanitara Club4x4 - 12 decembrie 2010
<Actiune umanitara Club4x4 - 12 decembrie 2010 2010-11-29 11:54:55  
Supunem celor interesatzi de fenomenul off-road romanesc, de dorintza de a da un putzin din putzinul ce au ei unor oameni care au mai multa nevoie, dar si celor care nu au ce face intr-o duminica de 12 decembrie si au chef sa vada spectacol de 4x4 la noroi, Clubul Sportiv 4x4 Bucureshti va propune un spectacol-eveniment 4x4 la Frunzaneshti-Fundeni, linga comuna Glina, cu incepere in jurul orei 9.00, actziune ce are ca scop stringerea de fonduri, baneshti sau de orice natura, pentru populatzia saraca din zona. Si pentru ca o mie de vorbe trei lei nu fac, anexez link de la actziunea similara de anul trecut...
forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47547

Pentru mai multe detalii, ori la mine, adica doktor4carz@yahoo.com, ori la colegii mei de la club... www.club4x4bucuresti.ro

Discutziile se pot urmari si pe pagina dedicata de pe forum... forum.club4x4.ro/showthread.php?t=57643

Va ashteptam

P.S. Rog un moderator sa mute topicul in aria de discutzii generale...eu nu am putut sa il pun unde trebuie. Multzumesc.
doktor4carz
Incepator
Utilizator absent Apăsaţi aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Ultima editare: 03/12/2010 19:06 de URAGAN.
Pentru a putea posta un mesaj este necesar sa va autentificati.

Du-mă susPagina: 1
Moderatori: Catalin, h0rm0n, URAGAN
logo footer   Copyright 2006 - 2010 Comunitatea ClubOpel.ro - Toate drepturile sunt rezervate.