Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Bun venit, Vizitator
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Aţi uitat parola?

Unde se afla termostatul la Astra G 1.7 CDTI, an 2001?
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Du-mă josPagina: 1
Topic: Unde se afla termostatul la Astra G 1.7 CDTI, an 2001?
<Unde se afla termostatul la Astra G 1.7 CDTI, an 2001? 2009-12-22 13:44:33  
Hello! As dori sa aflu unde naiba e termostatu' la un opel astra g caravan diesel 1,7cdti din2001 si cum pot sa-l schimb?!? ca mor de frig...
Foltos Marcel
Incepator
Utilizator absent Apăsaţi aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Ultima editare: 23/12/2009 08:39 de h0rm0n.Motiv: modificare titlu
Pentru a putea posta un mesaj este necesar sa va autentificati.

<Re: Unde se afla termostatu' la Astra G 1.7 CDTI, an 2001?!? 2009-12-22 18:33:08  
Salut si bine ai venit printre noi...

Ti-am modificat titlul, pentru ca nu era destul de "sugestiv" (sper ca stii la ce me refer).

Se alfta in radiatorul de racire (cel mare), cum te uiti la masina cu capota deschisa, pe partea stanga se afla un furtun gros... la capatul furtunului (cel de la motor) se afla sub acel capac !

Momentan nu am gasit o poza sugestiva (din lipsa de timp)
Daca nu revin colegii, am sa revin cu detalii !
h0rm0n
Friend of "F"
Moderator
Gen: Masculin h0rm0n's website Reşedinţă: Timisoara Birthday: 01/01
CLICK to view My Astra F-CC
Intalniri Timisoara
■ now: Astra F '97 (X16SZR) ■ ex. Astra F '96 (X16SZ) ■ ex. Astra F '92 (C14NZ)

<Re:Unde se afla termostatul la Astra G 1.7 CDTI, an 2001? 2010-01-06 22:47:20  
Stimate coleg Hormon- daca nu stii nu raspunde. Asta ar trebui sa fie una din lectiile pe care ar trebui sa le stie un moderator.NU se afla nicidecum in radiatoul de racire. Termostaul la y17dt se afla sub un capac prins cu 2 suruburi de blocul motor, in partea stanga a motorului cum te uiti la el, la stanga bateriei.Pentru a il schimba trebuie : dai drumul la busonul de golire a anitigelului de pe radiator si colectezi antigelul scurs, dai jos bateria, suportul de plastic al acesteia sa poti sa ai acces usor la capacul termostaului ( il vei vedea deoarece intra un furtum mare ce vine de la radiator). Cu o cheie de 13 parca se desfac cele 2 suruburi, se scoate capacul, se extrage termostatul, se pune cel nou si apoi pentru o mai mare siguranta se degreseaxa capacul si se aplica pe el silicon rezistent la temperatura (peste garnitura deja existenta) si se monteaza la loc. Treaba de 25 min. Bafta.
grigoriu sorinel
Incepator

<Re:Unde se afla termostatul la Astra G 1.7 CDTI, an 2001? 2010-01-10 10:36:54  
Confirm si eu pozitia pe motor..mie mi-au dat si garnitura noua cand am cumparat termostatul...m-am chinuit mult sa o desprind pe cea veche, folosind un cutitas mic. Oricum am etansat si cu silicon negru si de atunci am si eu caldura.
Croitoru Liviu
Incepator

Du-mă susPagina: 1
Moderatori: Catalin, h0rm0n, URAGAN
logo footer   Copyright 2006 - 2010 Comunitatea ClubOpel.ro - Toate drepturile sunt rezervate.