Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Bun venit, Vizitator
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Aţi uitat parola?

PROBLEME OPEL OMEGA 2001 Y22DTH
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Du-mă josPagina: 1
Topic: PROBLEME OPEL OMEGA 2001 Y22DTH
<PROBLEME OPEL OMEGA 2001 Y22DTH 2011-11-16 19:27:04  
BUNA SEARA, AM SI EU O PROBLEMA CU MASINA MEA..UN OPEL OMEGA 2001, Y 22 DTH .. IN SEARA ASTA BRUSC A INCEPUT SA DEA RATEURI CA SI CAND NU SE ALIMENTEAZA CU MOTORINA...S-A APRINS BECUL GALBEN,"CHECK ENGINE"..SI ASA AM FACUT...DAR NIMIC PROBLEME VIZIBILE...MI-AM CONTINUAT MERSUL, IAR DUPA NICI 2 KM..DIN NOU..CAND INTRERUPEA ALIMENTAREA, CAND MERGEA BINE...SI ASA AM MERS INCA VREO 10 KM..DUPA CARE..PROBLEMA SE PARE CA S-A AGRAVAT SI A MURIT DE TOT...SI RECE E SI IN MOMENTUL DE FATA...ACTUALMENTE E IN FATA LA REANIMARE(SERVICE)..DACA A-TI AVUT SI VOI PROBLEME ASEMANATOARE VA ROG SPUNETI-MI CAM LA CE SA MA ASTEPT PE CRIZA ASTA...CU RESPECT COSMIN
ungurean
Incepator
Utilizator absent Apăsaţi aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Pentru a putea posta un mesaj este necesar sa va autentificati.

<Re: PROBLEME OPEL OMEGA 2001 Y22DTH 2012-05-03 09:47:42  
MDA.....A CAM TRECUT CEVA VREME DECAND NU AM MAI INTRAT PE SITUL ASTA, SI SE PARE CA CEI DIN CLUBUL ASTA NU PREA ISI DAU MARE INTERES PENTRU SEMENII LOR CU OPEL... IN FINE, PROBLEMA MASINII MELE A FOST INCEPUTUL SFARSITULUI POMPEI DE INJECTIE... DECI ALTA SI LA GARA...ASA VOI FACE SI CU OPELU. ALTA SI LA GARA...IMI IAU GOLF..V-AMPUPAT PE TOTI CARE V-ATI CHINUIT SA SCRIETI....
ungurean
Incepator

<Re: PROBLEME OPEL OMEGA 2001 Y22DTH 2012-05-07 08:45:39  
Scuze de intarziere dar acum am vazut subiectul si voiam sa te anunt daca vrei sa repari pompa de injectie pt ca eu ma ocup de asa ceva. Numai bine!
andy-konstantin
Incepator

<Re: PROBLEME OPEL OMEGA 2001 Y22DTH 2012-05-16 18:24:20  
buna , da, sunt interesat sa o repar doar ca criza asta mi-au cam afectat veniturile are erau si asa modeste...
spune-mi de unde esti,daca o montezi pe masina inapoi , si cat ma costa distractia?.... daca se poate lasa-mi un mail . adresa mea e ungurean.cosmin@yahoo.com . sa auzim numai de bine
ungurean
Incepator

Du-mă susPagina: 1
Moderatori: Catalin, h0rm0n, URAGAN
logo footer   Copyright 2006 - 2010 Comunitatea ClubOpel.ro - Toate drepturile sunt rezervate.