Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Bun venit, Vizitator
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Aţi uitat parola?

probleme opel astra g bertone 2000 benzina turbo...motor z20let
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Du-mă josPagina: 1
Topic: probleme opel astra g bertone 2000 benzina turbo...motor z20let
<probleme opel astra g bertone 2000 benzina turbo...motor z20let 2010-07-28 00:33:09  
salut, am cumparat masina acu vreo sapt a mers relativ bine...k nu stiam cum se comporta una ok...am facut schimbul de ulei si dupa aceea a inceput sa scoata fum alb(cik sugestii : de la garnitura de chiulasa,de la ulei k trebe ars...de la turbo k ajunge ulei la evacuare)habar nam.....dupa 600 de km au inceput sa bata tachetii...consumul a iesit de 10 % la 600km mixt...ulei na papat...si mia dat eroare in bord...chestia aia cu portocaliu in forma de motor,nu stiu sigur dar aia sar putea sa fie de la sondele lambda k am bagat benzina de la cucuietii din deal (....acu urmeaza sa schimb tot ce tine de pompe si filtre...aaa....in a 1-a nu prea trage de abia intr-a 2-a la 4 mii de ture...si dupaia rupe ... se simt cei 200 de caluti...astept orice sugestii...ms
goanta dragan
Incepator
Utilizator absent Apăsaţi aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Pentru a putea posta un mesaj este necesar sa va autentificati.

<Re: probleme opel astra g bertone 2000 benzina turbo...motor z20let 2010-07-28 02:12:33  
Salutare. Garnitura de chiulasa nu se arde asa usor, e din metal, uleiul nu se arde, daca e sa ajunga ulei in motor da un fum alb, daca turbo e dus da un fum mai mult la rece si consuma ulei. Probleme cu tachetii au mai toti, e boala lor. inainte sa schimbi ceva aseaza te si povesteste tot, eventual cu lux de amanunte.
florin dinu
Incepator

<Re: probleme opel astra g bertone 2000 benzina turbo...motor z20let 2010-07-28 08:51:55  
mah,masina o mers...beton...de cand mia schimbat uleiul au inceput belelele, bat tachetii rau,zici k ii diesel, si la cald si la rece si la cald si in mers,nu manaca ulei,dar tiam zis merge greu adik nu trage in 1 si 2 treapta, deabia in a 2 a de la 4 mii de ture,vad k acuma fum nu mai scoate, se poate k o fi fost uleiul nou?...acuma o duc l service sa vad cu tachetii care e beleaua...
goanta dragan
Incepator

<Re: probleme opel astra g bertone 2000 benzina turbo...motor z20let 2010-07-29 12:53:03  
tu ai spus ca ti se aprinde martorul galben Check engine in bord sigur ai probleme la el fiindca acel beculet nu se aprinde asa de capu lui , ar fi bine sa te duci la un service sa o pui la tester si iti zic baieti acolo tot ce ai la ea si mie mi se aprindea dar spre norocu meu am avut doar un senzor ,bine ar fi sa ai si tu la fel . daca rezolvi lasa si tu un mesaj aici,si il poti contacta pe domnul Catalin are si el tot astra si se pricepe bine la astra
Minel Nica
Forumist

<Re: probleme opel astra g bertone 2000 benzina turbo...motor z20let 2010-07-29 13:43:41  
ma uite dupa ce am golit rezervorul de benzina aia sa stins beculetul,acuma nu se mai aprinde...am dus-o la service si nu mai am ulei in ea,de aia bateau si tachetii, mio papat tot uleiul...acu astept alte sugestii
goanta dragan
Incepator

Du-mă susPagina: 1
Moderatori: Catalin, h0rm0n, URAGAN
logo footer   Copyright 2006 - 2010 Comunitatea ClubOpel.ro - Toate drepturile sunt rezervate.