Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Bun venit, Vizitator
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Aţi uitat parola?

Instalare CD Player original Corsa C 2001
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Du-mă josPagina: 1
Topic: Instalare CD Player original Corsa C 2001
<Instalare CD Player original Corsa C 2001 2010-09-29 16:36:28  
Pentru inceput "Salutari!" din partea unui nou abonat al forumului.

Am cumparat o corsa C, 1,2 benzina, 2001, ce are navigatie, comenzi volan, telefon, dar fara consola principala, adica NCDR 2015. Bineanteles ca am aflat care este cea originala dupa ce am cumparat o consola CDR 2005. Surpriza a fost ca nu functioneaza display-ul (nu mai spun ca nici navigatia, sau, si telefonul). Nu spun ca ma intereseaza cele din urma, dar display-ul as dori sa-l folosesc.
Intrebarea este: Pot folosi acelasi diplay, sau trebuie sa achizitionez unul compatibil pentru CDR 2005?
Sau, poate stie cineva de unde as putea cumpara un NCDR 2015, sau poate se potriveste un NCDR 1500 / 1100 si unde as putea sa le gasesc (a se avea in vedere ca am cautat in cateva locuri pana acum).
Stie cumva cineva cum se demonteaza display-ul, daca ar trebui sa cumpar un altul?

Va multumesc.
Felea Cristian
Tel.: 0745282551
FELEA CRISTIAN
Incepator
Utilizator absent Apăsaţi aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Pentru a putea posta un mesaj este necesar sa va autentificati.

<Re: Instalare CD Player original Corsa C 2001 2010-10-29 09:09:53  
salutare,

Din cate spui tu si din cate stiu eu am impresia ca trebuie sa o bagi pe tester si trebuie "imperecheat" display-ul cu casetofonul.
acum problema poate fi de la protocoale. adica stiu ca cei de la GM abea de prin 2003-2004 au bagat protocol CAN pe masini. E posibil ca, casetofonul tau sa stie CAN dar sa nu stie display-ul.
Cel mai bine dute la un tester destept si la cineva priceput
Musca Ionut
Incepator
Utilizator absent Apăsaţi aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Pentru a putea posta un mesaj este necesar sa va autentificati.

Du-mă susPagina: 1
Moderatori: Catalin, h0rm0n, URAGAN
logo footer   Copyright 2006 - 2010 Comunitatea ClubOpel.ro - Toate drepturile sunt rezervate.